Consultatie

Wij zijn ook in te huren voor consultatie. Hierbij kan je denken aan een gesprek met een andere professional (zoals een huisarts, POH GGZ, leerkrachten etc) voor advies. Wij kunnen dan meedenken over casussen en advies geven over wat ons het beste lijkt om te doen in deze situatie.
Neem gerust contact met ons op om te overleggen of consultatie voor jou passend is. Dan kunnen wij je ook informeren over de kosten die dit eventueel met zich mee brengt.

Trainingen

Wij zijn begonnen met het geven van trainingen omdat wij in de praktijk vaak merken dat er wel veel wordt gepraat over ADHD, Autisme en andere psychische stoornissen, maar dat mensen vaak niet weten wat deze stoornissen echt inhouden. De trainingen zijn bedoeld voor mensen die veel met andere mensen/kinderen werken en hierdoor te maken hebben met ADHD, Autisme en dergelijke. De trainingen zijn bedoelt voor uitleg over de stoornis en het geven van handelingsadviezen.

Wij geven trainingen voor de volgende stoornissen:

  • ADHD
  • Autisme Spectrum Stoornissen (ASS)
  • Angsten en stemmingsproblemen
  • Positief opvoeden

Wij maken ook trainingen op maat als jouw vraag net iets anders is dan het hierboven aangegeven palet.

Als je meer informatie wilt over onze trainingen of als je een offerte wilt laten maken neem dan gerust contact met ons op.