Voor wie

Bij Praktijk Zonneschijn zien wij mensen van alle leeftijden, zowel kinderen, jongeren als volwassenen, met verschillende soorten problemen. Het kan zijn dat je vaak boos, verdrietig of bang bent. Of dat je moeite hebt om je te concentreren of vrienden te maken. Of dat je iets heel naars heb meegemaakt. In het intake gesprek zullen we samen kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Soms is het na de intake nog nodig/nuttig om verder psychodiagnostisch onderzoek te doen om helder te krijgen waar de problemen vandaan komen. En vanuit daar een gerichte behandeling te starten. Wanneer het in de intake al heel duidelijk is wat er aan de hand is en/of wat de oorzaak(en) hiervan zijn, zal direct behandeling worden gestart. Klik hier voor meer informatie over de psychische klachten die wij behandelen en de behandelmethoden die aanbieden.

Onze behandelingen zijn ambulant en een behandelsessie (45-60 min) vindt ongeveer 1x per week plaats.

Mocht er sprake zijn van problematiek waarbij een crisisdienst/24-uur bereikbaarheid nodig is, dan zullen wij helaas genoodzaakt zijn om je door te verwijzen naar meer specialistische zorg, i.v.m. de beperkte capaciteit hiervoor binnen onze praktijk. Ook eetstoornissen, psychotische stoornissen, verslaving en forensische zorg vallen niet binnen onze expertise.

Mocht je vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op.