Nadine Bürmann

Nadine Bürmann

Hi! Ik ben Nadine, 32 jaar oud en ik woon sinds mijn studietijd in Amsterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, houd ik van sporten en doe ik aan yoga. Al zeven jaar werk ik met veel plezier met kinderen, jongeren en hun ouders. Ik heb ervaring met het doen van onderzoek en behandeling, op het gebied van ADHD, autisme, stemming, angsten, trauma en gedragsproblemen. Voor de behandeling hiervan maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR en mindfulness. Voor jongeren en jong volwassenen, komt hier ook acceptance en commitment therapie bij.

In mijn behandeling staat veiligheid, openheid en ruimte voorop. Ik vind het belangrijk dat je je verhaal kwijt kan en dat alle aspecten van jouw verhaal worden gehoord en gezien. Ik ben een goede luisteraar en ik kan goed samenwerken. Die samenwerking heeft voor mij prioriteit, ik ben geen behandelaar die vertelt wat je zou moeten doen, wel denk ik graag met je mee over wat je kan doen.

Iedereen is zijn eigen persoon, met zijn eigen krachten en kwaliteiten. Iedereen heeft daarom ook iets anders nodig om het beste uit zichzelf te halen. Ik hou ervan out of the box te denken en mijn behandeling aan te passen op wat een gezin nodig heeft.  Het accepteren van wie je bent is, mijn inziens, een van de belangrijkste processen in je leven.